Resor till Tanzania

RESOR TILL TANZANIA

 

Nedan hittar ni ett urval av Africana Travels resor till Tanzania och några av de resor vi arrangerar till andra länder i Afrika. Alla våra resor är noga planerade och genomförs tillsammans med etablerade samarbetspartners i respektive land. Safari i Tanzania är vår specialitet och vi vet att ni som reser med oss har olika önskemål och olika drömmar om hur just er safari i Tanzania ska vara. Vi har därför ett brett urval av safariresor till Tanzania och vi arrangerar även safariresor till Kenya, Uganda, Rwanda och Botswana.

 

Tanzaniasafari med Zanzibar

Vår populäraste resa. En veckas safari i norra Tanzania och en vecka med sol och bad på underbara Zanzibar. Boende i små tältcamps och safarilodger för bästa upplevelse. Läs mer om Tanzaniasafari med Zanzibar.

Tanzaniasafari

Safari i norra Tanzania med Serengeti, Ngorongorokratern och Lake Manyara. Safarivecka med Tanzanias allra bästa nationalparker och rteservat men utan onödiga transportsträckor. Läs mer om Tanzaniasafari.

Tanzaniasafari Deluxe

Safarivecka i norra Tanzania med boende på safarilodger av riktigt hög klass. Besök Lake Manyara, Serengeti och Ngorongorokratern. Läs mer om Tanzaniasafari Deluxe.

Kilimanjaro i fullmåne

Bestigning av Kilimanjaro i små grupper med våra allra bästa guider på noga utvalda datum. Natten då vi gör toppbestigningen skiner fullmånens mjuka ljus över Kilimanjaro. Läs mer om Kilimanjaro i fullmåne.

Resor till Uganda och Rwanda

Africana Travel arrangerar även resor till Uganda och Rwanda.

Tanzania och Zanzibar Deluxe

Safari i norra Tanzania med sol och bad på Zanzibar med utvalda boenden av riktigt hög klass. Ni bor i noga utvalda hotell som ger den rätta safarikänslan. Rustik lyx som verkligen förhöjer er upplevelse i Tanzania. Läs mer om Tanzania och Zanzibar Deluxe.

Tanzanias natur och kultur

10 dagars resa i norra Tanzania med fantastiska natur och kulturupplevelser. Utforska Tanzania till fots, på cykel och i bil. Skåda lejon i Serengeti och vandra med massajer vid Lake Natron. Läs mer om Tanzanias Natur och Kultur.

Selous och Zanzibar

Flygsafari till Afrikas största reservat; Selous Game Reserve. Världens största lejonpopulation men får turister. Safari till fots, i bill och i båt. Läs mer om Selous och Zanzibar

Kenyasafari

Er safari i Kenya startar i Amboseli vid Kilimanjaros fot. Försöka fånga den legendariska vyn av en elefant med Kilimanjaros snötcäkta topp i bakgrunden. Er resa vidare tar er till Aberdare, Lake Nakuru och Masai Mara. Start i Nairobi varje måndag. Läs mer om Kenyasafari.

Resor till Botswana

Res till Botswana med oss på någon av våra fantastiska mobila campingsafaris eller skräddarsy en lyxig flygsafari. Läs mer om våra resor till Botswana.

Är du intresserad av att resa till Tanzania? Fyll i formuläret nedan så kommer någon från Africana Travel att kontakta dig inom 24 timmar.

 

Skriv gärna i meddelandet hur många ni är som vill resa, om någon i sällskapet är ungdom (12-14 år) eller barn (under 12 år) och från vilken flygplats ni vill resa.

 
 
 
 
Tanzaniasafari med Zanzibar
Tanzania och Zanzibar Deluxe
Tanzaniasafari
Tanzanias natur och kultur
 
Stockholm
Göteborg
Köpenhamn
Annan
 
 
 

Tanzaniasafari.se

Din guide till safari och resor i Tanzania

Denna sida tillhör Africana Travel · www.africanatravel.se · info@africanatravel.se · 08-41060990